Saturday, September 7, 2013

COZUMA 'MAGICAL COMPACT POWDER'

Ramai wanita suka compact powder. Tapi yg ni sangattttttt special kerana ada kandungan Mineral dlmnye. Wow bestkan..Baru di pasaran dan Tengah HOT!HOT!HOT!..ok Dr. kongsikan ye antara kebaikannya

Produk Ekslusif dark NEGARA JEPUN!!!!
Sesuai untuk semua Jenis Kulit & sesuai untuk Wanita dan LELAKI Juga!!

Bahan Mineral Semulajadi dan Bahan Bukan Toksik
Ekstrak Jeli Raja + Kolagen dan Ramuan aktifnya Daripada Minyak Hati Ikan Yu

Kebaikannya:
1) MENYERAP Minyak Yang Berlebihan
2) Membenarkan Kulit Untuk BERNAfAS
3) Agen Anti KERADANGAN Kulit
4) Memperbaiki KULIT Wajah
5) Bermanfaat Untuk Kulit Yang Sihat Jika Digunakan Dalam JANGKA MASA Yang Panjang
6) Sebagai LAPISAN PELINDUNG WAJAH-
( Mamantul Balik Sinaran UV Supaya Tidak Meresap Masuk Ke Dalam Kulit)

Satu Bedak Pelbagai Manfaatnya:
- Bedak Asas
- Pelindung Sinaran Matahari ke Atas Kulit ( SPF 25PA+++ )
- Agen Pengjalus Liang Roma
- Agen Bangkit Seri Wajah
- Penjamin Tona Kulit Yang Sekata
- Agen Anti Kedutan
- Agen Perangsang Pembinaan Kolagen Kulit
- Bekas Kedap Udara~ Kualiti Terjamin
  Ada 2 Jenis ( Natural & Beige )

Nak try boleh call @ PM Dr. ye...mesti berbeza macam ala2 model!!!

Friday, March 29, 2013

MINDA MAGNET REZEKI

MINDA MAGNET REZEKI (MMR)

Siri ke-2 bagi tahun 2013
* mohon Izin Share di Wall Anda & Feel Free To Un-tag ...TQ :)

~MENJEMPUT rezeki itu lebih mudah dari MENCARI rezeki ~ Rezeki menurut Mentor DAO adalah Kebahagiaan, Kejayaan, Kekayaan, Kesihatan & Keberkatan...

Kami kongsikan teknik-teknik untuk menjemput energy rezeki supaya suka datang dan melekat2 pada kita ~ berdoa dgn cara, bahasa & masa yg tepat supaya permintaan kita cepat di'layan' olehNya
~ Anda 'terpaksa' naik pangkat
~ 'terpaksa' lebih bahagia dlm rumahtangga - pasangan sentiasa menjaga hati kita...

(BESTnyerrr)
~ 'terpaksa' dapat anak2 yang baik dan boleh belajar tanpa pengawasan
~'terpaksa' di sukai oleh orang sekeliling
~ biz sedia ada terpaksa 'boom'
~ kita akan merasa tenang dan bahagia dan yg paling penting dapat menutup
KEBOCORAN WANG.....dan banyak lagi!!

Antara testimoni peserta :

1) Dr Safinat Saadan - alhamdulillah sy banyak menggunakan teknik MMR untuk merawat pesakit yang datang ke klinik & juga utk urusan biz - memang sangat memudahkan dan sangat mengujakan! Ibubapa sy di Kedah mengamalkan hanya beberapa teknik ~ ajaibnya, rumah burung walit yang hampir ditutup (kerana kurang burung buat sarang), boleh penuh hanya dalam masa seminggu sahaja!! Wow!! Terima kasih Ya Allah......

2) Pn Ana Salwa - Kak Ana dah mengikuti beberapa seminar lain malah ada yang lebih mahal tapi yang ni the BEST!! Kak Ana ambil pakej yang boleh bawa pasangan.. Mula2 abang bukan main tak mahu lagi, katanya dah banyak belajar maklumlah sebagai kontraktor, sedikit sebanyak..ilmu kenalah ada... 1 jam je dia boleh 'eksyen', lepas tu terpegun.... Habis je MMR petang tu, seawal turun tangga je terus dapat call projek demi projek masuk.... Syukur sangat-sangat

Cepat-cepat dapatkan tempat call/sms/pm saya kerana Tempat adalah TERHAD...!!!!
 

BVSM Tidur Je!!!

BAGIMANA BVSM BERFUNGSI?? bila kita dekat atau tidur bersama BVSM!!!

BVSM akan mengeluarkan gelombang dari kristal garam..SO

1. aura anda segera dipulihkan..kita boleh tunjukkan secara life demo aura anda pulih dalam sekejapan...secepat 10saat
~aura kita lemah..negative value cepat masuk
~aura kita lemah, lesu dan tidak berdaya
~aura kita lemah org tak suka kita
~aura kita lemah...kita biz man or woman energy sale nak masuk susah!!!

2. BAGAIMANA merawat dari hujung rambut samai kehujung kaki..segala jenis penyakit?? (dgn izinNYA)
~gelombang kristal garam akan mencari molekul air dalam badan
~molekul air yg setia bergetar...akan mendapat energy xtra dari gelombang kristal garam BVSM menyebabkan molekul air bergetar lebih jauh dgn frekuensi yg lebih laju!!
~akibat getran molekul air yg laju...akhirnya ikatn molekul air terputus...dan pembebasan GAS OKSIGEN DAN TENAGA HABA dalam salur darah
~inilah sebab mengapa kalau duduk bersama BVSM u berpeluh2 dan rasa hangat serta kadang2 terasa haus ...dan yg biasa migrain atau lelah akan jauh lebih selesa...dikala malam pertama bersamanya...
~Detox session mula main peranan...so ni kena sabar sikit...jap jerrr
~so alur darah anda akan clear dan lancar sbb kolestrol semua luruh!!
~akhirnya..metabolisma meningkat akibat sel yg rajin beranak bila sihat bersama Oksigen yg tinggi(renewal)..HORMON AKAN SEIMBANG!!..SO DGN IZINNYA...SEMUA PENYAKIT AKAN DIRAWAT!!

3. Energy atau gelombang garam..bertindak sangat efektif menghalau gangguan mistik dgn izinNYA...sbb kita bersama garam yg high Quality..so energy nya tajam dan dasyat utk halau semua jin dan syaitan (NASIHAT SAYA SEBELUM TIDUR DA’DA’ dulu)

4. anti graviti...POWER RANGERS..man sangat cepat pulih dan merasa nikmatnya...

5. BONUS!!!...anda akan lebih cantik selepas 24 jam..atau lagi jelas selepas 48 jam...tak caya???...klik gambar sebelum dan selepas 48 jam!!! amazing!!!
~ wanita dan lelaki!!!..anda tegang sana dan sini..hhu..hu...

SUBHANALLAH MUDAHNYERRR...TIDUR JERRRR!!!

FB: STG DR ELMY JOHANA

Monday, October 8, 2012

Bio Velocity Sleep Mate

Biar Betul...?Tidur Je? Tak perlu buat apa2..
TERBARU...ANDA TIDUR...Badan di urut2...
Sistem saraf dipulihkan..
Peredaran darah lancar...detoksifikasi..hormon seimbang..
Dapat Positif Aura..
Tenaga dipulihkan...Remove Radiation dlm badan..
Nak TAHU???
Medan Tenaga Manusia
Matahari adalah sumber tenaga yang menggerakkan kesemua kehidupan dalam bumi. Benda hidup adalah makhluk yang bertenaga, atom-atom dan elektron-elektron di dalam badan kita menghasilkan satu aliran medan tenaga di mana ia membekalkan tenaga yang mencukupi untuk sel-sel badan bekerja pada tahap yang optima. Dengan kata lain, tenaga adalah daya hidup dan ia adalah sumber kesihatan dan semangat manusia.
Keseimbangan tenaga adalah berdasarkan kewujudan corak tenaga di dalam dan di sekeliling badan yang membentuk satu matrik yang digunakan oleh badan untuk mengekalkannya dalam keadaan "sihat". Medan tenaga manusia dibentuk untuk mengekalkan kesihatan badan. Sel-sel badan berkomunikasi di antara satu sama lain melalui gelombang (frekuensi) yang unik kepada setiap orang. Semua tisu seperti kulit, hati, tulang dan organ-organ lain mempunyai tenaga dan beresonan ke atas frekuensi tersendiri. Bioresonans bermakna mengedarkan semua frekuensi yang diperlukan untuk rangsangan dan penyelarasan organisma yang muktamad.

Bagaimanapun, pemodenan kini telah membawa kepada kemerosotan medan tenaga manusia secara mendadak. Gaya hidup yang penuh tekanan, penggunaan alat elektronik yang meluas, pencemaran alam, makanan yang tidak seimbang, gaya hidup yang buruk serta toksin-toksin yang dihisap telah membawa ketidakseimbangan frekuensi elektromagnetik atau medan tenaga. Dengan ini, sekatan tenaga dihasilkan justeru mengganggu pengaliran tenaga utama atau daya hidup. Masalah kesihatan kronik mulai timbul dan menjadikan badan sukar untuk menyembuhkan diri.

Tidur Yang Berkualiti
Manusia telah menghabiskan 1/3 daripada masa mereka dalam tidur; oleh itu, tidur dan rehat yang berkualiti adalah penting untuk kesejahteraan kita. Ia adalah penting untuk kesihatan fizikal dan mental, dan untuk mengoptimakan fungsi-fungsi harian kita. Apakah itu tidur yang berkualiti? Tidur yang berkualiti bermakna mempunyai jangka masa rehat yang cukup serta mendalam yang membolehkan seseorang sedar selepas membangun dan segar selepas membangun dan segar sepanjang hari. 

Semasa badan kita rehat, semua sel badan akan diperbaharui dan dibebaskan, kerja-kerja pembaikan ke atas kecederaan dan penyakit-penyakit akan dijalankan; aktiviti-aktiviti otak kita yang mengawal emosi, proses pembuat keputusan dan interaksi sosial dihentikan, membolehkan kita mengekalkan emosi dan fungsi-fungsi sosial yang optima semasa kita membangun. Tidur juga menguatkan minda dan kesedaran, membolehkan kita berasa bertenaga dan lebih berjaga secara fizikal. Ia juga meningkatkan daya ingatan dan keupayaan belajar; mengurangkan tekanan, rasa kebimbangan dan kerisauan. Tidur yang berkualiti menjaga kesihatan hati kita dan mengurangkan risiko kemurungan.

BV Sleep Mate
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Ujian klinikal menunjukkan bahawa terdapat peningkatan tahap tenaga ke atas subjek yang signifikan selepas menggunakan BV Sleep Mate

Hubungi Saya Dr Elmy 
Paling rendah di PASARAN!
Pertama di MALAYSIA!
Nikmati Harga Pengedar!
DAPAT REBET LAGI!

Feel FREE To CALL ME 0197507576

 

Wednesday, October 3, 2012

JTX1000 Memang HEBAT!!!!



Minyak Pelincir JTX 1000 untuk Honda,Proton,Perodua,Mercedes,BMW,Hyundai dan banyak lagi.. Ia adalah mineral oil yang setarah malah lebih baik dr prestasi minyak Fully Synthetic..


JTX 1000 adalah minyak pelincir berprestasi tinggi yang dirumus khas menggunakan teknologi bahan anti haus dan perawat enjin terkini. Minyak JTX ini menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi dan dan menepati spesifikasi dan standart piawaian antarabangsa. Minyak pelincir ini berbeza daripada minyak pelincir sekelasnya di dipasaran. JTX bukan sekadar pelincir biasa tetapi ia juga sebagai pelindung dan perawat enjin kenderaan anda. Semua minyak pelincir JTX tidak memerlukan sebarang minyak pelincir tambahan lain, seperti yang diamalkan oleh sesetengah pemilik kenderaan.

CIRI-CIRI  JTX-1000
Sesuai untuk diesel / petrol

EP/AW dicampur ibu minyak ( EP-tekanan lampau, AW-tiada kehausan)
Mengurangkan kepanasan semasa perjalanan (menyejukkan engine)
Mengeluarkan satu filem dalam engine
Tiada kehausan pada engine (semasa kekeringan minyak)
Membersihkan komponen dalaman engine (Anti Rust - tahan karat)
Memanjangkan jangka hayat engine

KEPUASAN PELANGGAN
-Menjimatkan bahan bakar (petrol/diesel)
-Meningkatkan kuasa enjin (pikup)
-Membolehkan pergerakkan engine yang lebih stabil dan senyap
-Minyak pelincir yang dijamin kualiti dgn sijil ISO 9001 / SUPERBRAND
-Mengadungi agen pembersih enjin

RINGKASAN:

---Bahasa Melayu----------------------------------------------
Ciri-ciri Minyak Pelincir JTX 1000 :
-Diperkuatkan dengan agen penahan tekanan dan agen pencegah geseran untuk mencapai
perbatuan 10,000km
-Meningkatkan kuasa enjin
-Mengurangkan suhu semasa perjalanan
-Membolehkan pergerakan enjin yang lebih stabil dan senyap
-Mengurangkan penggunaan bahan bakar seperti petrol, diesel atau gas
-Bersesuaian dengan kenderaan yang menggunakan minyak petrol dan minyak diesel
-Minyak pelincir yang dijaminkan kualiti dengan Sijil ISO 9001

--English-------------------------------------------
Characteristics of JTX 1000 Motor Oil :
-Fortified with EP / AW Additives to achieve 10,000km
-Increase engine power
-Improves oil flow in lubricant film, provides better cooling
-Quieter engine operation
-Reduce fuel consumption
-Recommended for both gasoline and diesel engines
-ISO 9001 accredited motor oil with guaranteed unique quality

Harga Jualan RM 170.00     Harga Konsultan  RM140.00

CALL ME Dr OMAR

FOR Free Consultant

Distributor Price

0197778580

Monday, October 1, 2012

Promosi BB Plus Collagen

Beli 4 Percuma 1
CEPATTTTTTTTTTTT!!!!Sementara Stok Masih ADA!!!!



Mineral Coffee ~ campuran istimewa garam buluh



RM26.50 = 20 sachet/kotak

Nikmati Kesegaran Semula Jadi Setiap Hari

Dengan adunan bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semula jadi dari Korea, Kopi Mineral dengan aroma istimewa merupakan sumber bagi magnesium yang menggalakkan penyerapan dan pengekalan kalsium. 
Kopi Mineral  memenuhi cita rasa para peminat kopi KERANA... 

  • MEMBEKALKAN MINERAL UNTUK KESIHATAN BADAN...
  • MENGHILANGKAN KELETIHAN...
  • MELEGAKAN TEKANAN...
  • MENYEGARKAN TUBUH BADAN...
  • MENGANDUNGI 0% BAHAN TAK TERLARUT...
  • MEMBANTU MENYEMBUHKAN PENYAKIT KENCING MANIS DAN DARAH TINGGI... 
  • RASA YANG SANGAT LAZAT..
Kopi Mineral  tidak ditambahkan gula, tidak mengandungi kolestrol dan bahan pengawet. Sangat bagus diminum bagi meraka yang mengidap darah tinggi dan kencing manis. Sesuai bagi semua peringkat usia termasuk kanak2.  

Garam buluh beralkali tinggi ~ peminum akan merasa perut selesa dan kurang lapar terutamanya semasa berpuasa.  Sangat sesuai utk berjaga malam dan untuk mengurangkan berat badan.


**************************************************************


Hai-O Bamboo Salt contains 76 types of minerals, micro nutrients and trace elements essential to health.


High content of Calcium, Magnesium and Zinc 
~ suitable for diabetics ~
  • Calcium ~ It is the main companent of bone structure and it also binds fats, triglycerides (lipids) and cholesterol to be eliminated from our bodies, thus reducing the risk of cardiovascular problems.
  • Magnesium ~ It works together with calcium for healthy bones, gum, teeth, nervous system and muscles.
  • Zinc ~ A deficiency of Zinc has also linked to osteoporosis as zinc is required for the production of collagen that binds calcium and other minerals to the bony structure.

High content of Potassium and Sulfur
- reduce high blood pressure ~
  • Potassium ~ Potassium assists in muscle contraction and in maintaining fluid and electrolyte balance in body cells. Potassium is also important in sending nerve impulses as well as releasing energy from protein, fat and carbohydrates during metobolism.
  • Sulfur ~ It removes impurities and purifies the blood, therefore reduces high blood pressure.
JOM CUBA!!  

Kami sedang membuka peluang untuk menjadi pembekal kopi mineral di seluruh Malaysia. 

@

Dr. Omar Mohd Faizan Marwah
0197778580
http://www.facebook.com/Omar Mohd Faizan Marwah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...